Categories
Beseda direktorja NOVICE IN BLOG

Oblikovanje po meri

Slider

 

Oblikovanje lesenih sten po meri

 

Napisal Alen Mahmutović

Direktor

Lux Les Dom Dekor D.o.o.

 

Doma je nujno imeti leseno steno ali po meri izdelan lesen izdelek. Ta ne daje samo toplega in prijetnega videza, ima tudi toplotne lastnosti. Druge prednosti lesenih stenskih oblog najdemo v izboljšanju notranje klime. Les ima nizko toplotno prevodnost, zaradi česar se prostor počasneje segreva ali hladi. Pri prenovi ali osvežitvi notranjosti večina ljudi preprosto prebarva stene, kar je lahko zelo drag projekt, še posebej, če ga izvajamo letno. Drugače je pri lesenih stenskih dekorjih, saj jih je enostavno vzdrževati in trajajo večno. Iskreno ne maram praznih sten. Po mojem mnenju prazne stene nimajo nobene osebnosti. Nobene zgodbe. Nobene toplote. Nobenega življenja.

Ko sem začel ustvarjati lesene stenske dekorje, je bila to ljubezen na prvi pogled. Vsak projekt je drugačen in razlog, zakaj je vsak projekt tako zanimiv, je edinstvenost stvarjenja narave. Vsak stenski kos ima svoj značaj in svojo edinstveno zgodbo. Zagotovo se boste zaljubili v njegovo trajno toplino, domačnost in lepoto.

 

Stranke kupujejo lesene stene kot umetnine.

 

Tako kot imajo nekateri raje figurativno kot abstraktno umetnost ali impresionistične kot kubistične slike, imajo tudi naše stranke svoje želje pri izbiri ključnega elementa svojih jedilnic, kuhinj, poslovnih prostorov, trgovin, pisarn itd. V prizadevanju za izdelavo unikatnih lesenih sten smo ugotovili, da naše stranke želijo, da lesene stene odražajo njihovo osebnost in njihov okus. Nekateri imajo raje ostre robove s čistimi črtami, drugi krivulje. Nekateri so drznejši in prosijo za razpoke in celo luknje v lesenih ploščah. In pri izbiri materialov in oblik plošč je spet na voljo nešteto možnosti.
Vsaka osebnost zahteva drugačen slog mize, mi pa smo tu, da jo prilagodimo vašemu okusu!

 

Spoznavanje stranke

 

Lesena stena je osrednja točka doma. Lahko ga predstavimo tudi kot umetniško delo, ki odraža osebnost njegovih lastnikov. Izdelke prodajamo večinoma prek spleta, vendar resnično uživamo, ko stranke pridejo v našo delavnico, da se v živo pogovorijo in izberejo izdelek po svojem okusu. Za nas je zelo pomembno, da spoznamo svoje stranke in njihove želje, da ustvarimo resnično edinstven, umetniški in lep kos.

 

Poudarjanje naravne lepote lesa

 

V Lux Les Dom Dekor vam pomagamo izbrati popolne izdelke za vas; izbirate lahko med 3D lesenimi stenami, mizami z živim robom, kockami, ki jih sestavite sami, lesenimi izdelki po meri iz mešanih materialov in še več.
S poudarjanjem naravne lepote lesa ustvarimo po meri narejen, unikaten kos pohištva (UMETNOST), v katerega se boste zaljubili.

 


Za več informacij o kakovosti in pozornosti na podrobnosti, ki jih najdete v naših izdelkih, se obrnite na nas.


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja