O nas

Specializirani smo za lesne dekorje, lesene plošče ter vir, obdelavo in distribucijo surovih lesnih materialov, vključno s trdimi, mehkimi in egzotičnimi lesi Ponujamo neverjetno paleto ročno izdelanih lesenih izdelkov po meri. In če ne vidite točno tistega, kar iščete, lahko izdelamo tisto, kar potrebujete.

Vsi naši izdelki so odgovorno ustvarjeni z mislijo na okolje. Nenehno izboljšujemo procese za zmanjševanje odpadkov. Naši izdelki določajo izbiro, kakovost in trajnost. Naša zavezanost inovativnim proizvodnim rešitvam vodi do večje učinkovitosti, manj odpadkov in lepših izdelkov. Verjamemo, da se boste med našimi izdelki enostavno znašli. Zato so naše stranke tudi naši partnerji. Z njimi sodelujemo, da izberemo najboljši izdelek za njihove potrebe. Lux Les Dom-Dekor varno posluje z obnovljivimi viri, s katerimi je treba ravnati odgovorno. Izvajali bomo trajnostne pobude, s katerimi bomo zagotovili ohranitev bogatih in zdravih gozdov za prihodnje generacije.

Naše zavezanosti k trajnosti so v središču vsega, kar počnemo. Verjamemo v odgovorne gozdarske prakse in trdo delamo, da zagotovimo, da so naši lesni izdelki pridobljeni iz trajnostno upravljanih gozdov. S tem ne le pomagamo zaščititi okolje, ampak zagotavljamo tudi dolgoročno življenjsko dobo našega podjetja.

Stenske plošče

Stenske plošče so eden izmed izdelkov iz starega lesa, ki jih ponujamo, in so inovativen, globalno iskan izdelek na področju lesenih stenskih oblog. Deli lesa se med sabo razlikujejo po dolžini, debelini, širini, granulaciji in sortiranju lesa in so razporejeni na nosilno ploščo v lepem vzorcu. Vsaka plošča je ročno izdelana in unikatna. Stenske plošče po našem mnenju prinašajo udobje in toplino, individualnost in kontrast ter, kar je najpomembneje, občutek narave in zgodovine v prostoru!

Dekor

Za ljubitelje umetnosti in dekoracije smo pripravili posebne izdelke. Najprej moramo omeniti, da so vsi naši izdelki zaščiteni z okolju prijazno oljno zaščito in lahko pridejo v stik z otroki. Ponujamo storitve za izdelavo posebnih dekorjev na željo strank. Vidite lahko linijo dekorjev z zelo raznoliko ponudbo od lesenih stenskih okraskov do predmetov za vsakodnevno uporabo in otroških igrač. Vsi naši izdelki so ročno izdelani in unikatni. Odprti smo za vaše zamisli in zahteve. Delite svojo zgodbo z nami in morda se boste pojavili v našem blogu o notranji opremi.

Odgovorno gozdarstvo

Naša ekipa uporablja samo certificirane ekološke barve, olja in embalažne izdelke. Vsi naši izdelki so okolju prijazni. Ker so naši izdelki narejeni iz povsem novega lesa, smo se odločili prispevati k regiji in začeti neprofitni projekt pogozdovanja. Za vsako porabljeno drevo nameravamo zasaditi novo. Vsakdo se lahko pridruži projektu. Več o projektu bo kmalu na voljo v nekaterih naših blogih, med projektom pa se boste imeli priložnost pridružiti prostovoljnemu programu in vse to spremljati na našem Facebook in Instagram profilu.

Distribucija surovih lesnih materialov

Ponujamo široko paleto lesnih materialov, ki zadovoljujejo potrebe različnih industrij, vključno s gradbeništvom, izdelavo pohištva in obdelavo lesa. Naši lesni izdelki so na voljo v različnih velikostih, razredih in vrstah ter jih je mogoče prilagoditi posebnim zahtevam strank. Sodelujemo z omrežjem zaupanja vrednih dobaviteljev iz Hrvaške, Bosne in Srbije, da zagotovimo, da naši kupci prejmejo samo najboljše lesne materiale. Vzpostavili smo močne odnose z mednarodnimi dobavitelji in logističnimi podjetji, kar nam omogoča hitro in zanesljivo dostavo lesnih izdelkov našim strankam po vsem svetu.

Naša lokacija

Ponosni smo na izjemno storitev in podporo za stranke, s katerimi tesno sodelujemo, da razumemo njihove potrebe in ponudimo prilagojene rešitve, ki ustrezajo njihovim zahtevam.