O POLOGU

KUPI ZDAJ, PLAČAJ NA OBROKE

Posluh prosim!!! Zelo nam je žal, storitev »Plačaj polog« začasno ni na voljo. Trudimo se, da storitev »Plačaj polog« obnovimo čim hitreje. Spremljajte naše posodobitve.

Storitev plačila izdelkov po delih (storitev »Plačaj polog«) je za vsak naš izdelek na voljo vsem našim strankam iz Slovenije.

Slider

Naše izdelke kupite zdaj in jih boste plačali po delih s storitvijo »Plačaj polog«.Ta storitev »Plačaj polog« je na voljo v razdelku na »Blagajno« na našem spletnem mestu. Predplačilo, število plačil, njihov rok in zneski so navedeni v plačilnem načrtu, ki ste ga izbrali. Predplačilo se vedno izračuna od cene izdelkov v košarici. Strošek pošiljanja je vedno plačan v celoti in je vedno vključen v predplačilo. Preostanek stroškov plačate potem, ko prejmete naše izdelke v roku po izbranem plačilnem načrtu storitve »Plačaj polog«, navedeni v naročilu. Za več podrobnosti preberite naše pogoje.

Za storitev »Plačaj polog« so zdaj na voljo trije plačilni načrti.

Načrt plačilaPredplačilo, %%Naknadna plačila
%% in pogoji
*
1 mesec, 2 plačila (50/50)50%50% v 1 mesecu
2 meseca, 2 plačila (70/30)70%30% v 2 mesecih
3 mesece, 3 plačila (50/25/25)50%25% v 1 mesecu25 % v 3 mesecih

* Za več podrobnosti preberite naše pogoje.

Smreke&Bora - Črni Biser

83,00/m2

Vsi vzorci plošč v eni škatli

48,00/kos

Lesena servirna deska iz epoksi smole

89,00/kos

3D lesene stenske plošče – stari hrast 6/8 mm

110,00/m2

3D lesene stenske plošče – hrast 5/7 mm

44,00/m2

3D lesene stenske plošče – oreh 5/7 mm

Prihranite 19%.
47,00/m2

Samolepilne 3D lesene plošče – smreka (20)

68,00/m2

Dining table SION
Wooden CUBES for DIY Crafts projects
Live edge walnut Coffee Table
previous arrow
next arrow
Slider

Storitev »Plačaj polog« je na voljo za vsak naš produkt za vse naše stranke iz Slovenije Storitev »Kupi zdaj, plačaj pozneje« Klarna Bank AB (publ), Švedska, je na voljo našim strankam iz Finske, Belgije, Nemčije, Avstrije, Nizozemske, Španije in Italije. Če storitev »Kupi zdaj, plačaj pozneje« (Klarna Bank AB (publ), Švedska) in naša storitev »Plačaj pologa« nista na voljo za vas, nas kontaktirajte in poskušali vam bomo pomagati.

Posluh prosim!!! Zelo nam je žal, storitev »Plačaj polog« začasno ni na voljo. Trudimo se, da storitev »Plačaj polog« obnovimo čim hitreje. Spremljajte naše posodobitve.