POŠILJANJE in PLAČILO

POŠILJANJE in PLAČILO

Nakupovanje v naši spletni trgovini je na voljo za podjetja in posameznike. Če kupujete kot podjetje, ob nakupu vnesite podatke o vašem podjetju (ime pravne osebe in Davčna številko (DDV)). Po nakupu boste samodejno prejeli račun po elektronski pošti. Vnesena Davčna številka (DDV) iz EU bo samodejno preverjen prek VIES v realnem času ob nakupu.

Pošiljanje.

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na lokaciji naše trgovine ali pa vam ga dostavimo mi. Blago dostavimo na naslov, ki ga navedete v svojem uporabniškem računu, ko oddate naročilo, ali pa nam ga posredujete na drug način. Naročeno blago pošiljamo preko Pošte Slovenije. LUX LES Dom-Dekor nosi stroške zavarovanja, če kupec izbere »Dostava na podlagi teže + zavarovanje (CIP)«, INCOTERMS 2020 CIP. Kupec je nosi stroške zavarovanja, če izbere »Dostava na podlagi teže (CPT)«, INCOTERMS 2020 CPT.

Stroški pošiljanja. Stroške pošiljanja določimo v naši spletni trgovini na straneh »Košarica« ali »Na blagajno«. Stroški dostave so odvisni od teže naročenega blaga in njegovega zavarovanja ob dostavi.

Lokalni prevzem: Dragovanja vas 6A, 8343 Dragatuš, Slovenija.

Rok pošiljanja. Blago, naročeno v naši spletni trgovini, bo odposlano v roku, navedenem v opisu izdelka.

Načini plačila.

V naši spletni trgovini LUX LES Dom-Dekor ponujamo širok nabor načinov plačila. Prepričani smo, da boste našli pravi način plačila za vas, ne glede na to, ali plačujete v enkratnem znesku ali v mesečnih obrokih.

 • Neposredno bančno nakazilo. To je plačilo neposredno na naš bančni račun preko spletne banke ali bančne poslovalnice. Vse potrebne podatke za plačilo boste prejeli v poslanem sporočilu o potrditvi naročila ali na predračunu, ki ga boste prejeli osebno ali po e-pošti.
 • PayPal. S plačilno storitvijo PayPal lahko svoje naročilo plačate enostavno in hitro na spletu. Na koncu naročila boste samodejno posredovani na PayPal, kjer se lahko prijavite v svoj PayPal račun in uredite plačilo. Nato boste preusmerjeni v našo trgovino za potrditev nakupa. Status vašega naročila bo posodobljen takoj, ko prejmemo vaše plačilo (običajno v nekaj minutah). V primeru vračila bo denar nakazan na vaš Paypal račun. Če še nimate računa PayPal, se lahko registrirate pri PayPal med postopkom plačila.
 • Bančna kartica. Stranka plača kupnino neposredno na koncu nakupnega postopka z veljavno kreditno ali debetno kartico. Upoštevajte, da podatkov vaše bančne kartice ne shranjujemo.
 • Buy now, pay later. V sodelovanju s Klarna Bank AB (publ), Švedska, vam ponujamo storitev »Buy Now, Pay Later«. Storitev »Buy Now, Pay Later« Klarna Bank AB (publ), Švedska, je na voljo za vsak naš izdelek za naše stranke iz Finske, Belgije, Nemčije, Avstrije, Nizozemske, Španije in Italije. Storitev »Buy Now, Pay Later« je na voljo le v primeru pozitivne bonitete. Za to v postopku naročila in obdelave vašega nakupa mi predavamo vaše podatke za naslov in preverjanje kreditne sposobnosti v Klarna. Ponudimo vam lahko samo razpoložljive načine plačila na podlagi rezultatov vašega kreditnega pregleda. Splošne informacije o Klarna in pogoji uporabe za vsako državo so na voljo na klarna.com. Vaši osebni podatki se obdelujejo v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov in v skladu z informacijami, ki jih vsebuje izjava o zasebnosti Klarna.Za več podrobnosti preberite »O KLARNA«.
 • Plačaj polog. Storitev plačila izdelkov po delih (storitev »Plačaj polog«) je za vsak naš izdelek na voljo vsem našim strankam iz Slovenije. Za več podrobnosti preberite »O POLOGU«.
 • EPS. EPS našim strankam iz Avstrije omogoča neposredno plačevanje s spletnimi izplačili z njihovega bančnega računa. Stranke so preusmerjene na plačilno stran svoje banke, da se prijavijo in potrdijo plačila.
 • Przelewy24 (P24). Przelewy24 (P24) našim strankam iz Poljske omogoča neposredno plačevanje s spletnimi izplačili z njihovega bančnega računa. Stranke so preusmerjene na plačilno stran svoje banke, da se prijavijo in potrdijo plačila.
 • giropay. giropay našim strankam v Nemčiji omogoča neposredno plačevanje s spletnimi izplačili z njihovega bančnega računa. Stranke so preusmerjene na plačilno stran svoje banke, da se prijavijo in potrdijo plačila.
 • Bancontact. Sprejemamo plačila z Bancontact, najbolj priljubljenim načinom plačila v Belgiji. Bancontact je na voljo našim belgijskim strankam.
 • iDEAL. iDEAL strankam na Nizozemskem omogoča plačevanje neposredno prek spletnih plačil z njihovega bančnega računa. Stranke so preusmerjene na plačilno stran svoje banke, da se prijavijo in potrdijo plačila.
 • Direktna obremenitev SEPA. Z direktno obremenitvijo SEPA lahko stranke v enotnem območju plačil v eurih (SEPA) plačujejo z navedbo podatkov o svojem bančnem računu. Stranke morajo sprejeti pooblastilo, s katerim vas pooblaščajo za obremenitev njihovega računa.
Smreke&Bora - Črni Biser

83,00/m2

Vsi vzorci plošč v eni škatli

65,00/kos

Lesena servirna deska iz epoksi smole

89,00/kos

3D lesene stenske plošče – stari hrast 6/8 mm

110,00/m2

3D leseni stenski paneli - hrast S (5/7)

44,00/m2

3D leseni stenski paneli - oreh S (5/7)

Prihranite 19%.
47,00/m2

3D leseni stenski paneli - smreka (20)

68,00/m2

Dining table SION
Wooden CUBES for DIY Crafts projects
Live edge walnut Coffee Table
previous arrow
next arrow
Slider