NAVODILA ZA MONTAŽO MIZE

TO SI PREBERITE PRED
montažo mize LUX LES Dom-Dekor.

Tukaj imate na voljo postopna navodila za montažo naše mize LUX LES Dom-Dekor. Navodila za vse vrste izdelkov si lahko ogledate in natisnete. Z njihovo pomočjo boste dosegli izvrstne končne rezultate, tj. mizo za kavo krasnega videza, njihovo upoštevanje pa je tudi zagotovilo, da bo za vaš izdelek veljala naša omejena garancija (prosimo, glejte zavihek »GARANCIJA«).

Napotki. Priporočamo vam, da pri montaži mize sodelujeta dve osebi. Prav gotovo pa bosta dve osebi potrebni pri montaži in obračanju večjih miz, saj so te težje.

POZOR!!! Pri montaži vaše mize za kavo upoštevajte previdnostne ukrepe.

Ob dostavi boste prejeli dva paketa z deli mize. Mizna plošča bo v eni škatli, podnožje/noge pa v drugi. Odnesite škatli v prostor, kjer želite postaviti vašo mizo, odprite ju in odstranite vso embalažo. Pozorno si oglejte vašo mizo za kavo in preverite morebitne napake, s čimer boste poskrbeli, da bo za vašo mizo za kavo veljala naša omejena garancija (prosimo, glejte zavihek »GARANCIJA«).

Preden začnete z montažo, aklimatizirajte vašo mizo na prostor. Pustite jo stati vsaj 24 ur, če je montaža predvidena nad kletnimi prostori, in vsaj 48 ur, če je montaža predvidena v kletnih prostorih.

Za najboljše rezultate poskrbite za naslednje!

KORAK 1. Položite mizno ploščo na preprogo ali karton (tako zaščitite površino mize in preprečite opraskanost), pri čemer mora spodnji del gledati navzgor.

KORAK 2. Sedaj ste pripravljeni, da privijačite podnožje/noge na mizno ploščo. Vsaki mizi je priloženo ustrezno število vijakov, ki se prilegajo pritrditvenim luknjam v lesu.

Sestavni deli mize.

  • Lesena mizna plošča.
  • Kovinske mizne noge.
  • Vijak ⌀ 1/4” 12 mm x ustrezno število kosov.
  • Ključ za vijake M 4 mm.

KORAK 3. Zdaj ste v fazi, ko lahko sestavite in privijačite mizo. Poskrbite, da se bo sklop kovinskih nog natančno prilegal leseni mizni plošči, tako da se bodo pritrditvene luknje v lesu ujemale z luknjami na sklopu kovinskih nog. S priloženim 4-milimetrskim ključem privijačite priložene vijake, da bodo ustrezno pričvrstili leseno mizno ploščo z živim robom na sklop kovinskih nog.

KORAK 4. Uživajte pri delu.

Napotki. Pričvrstite vijake do primernega zateznega navora. Vijakov ne zategnite preveč, saj lahko poškodujete leseno mizno ploščo.

Preverite rezultat. Čestitamo vam za opravljeno, bržkone ni bilo pretežko!

Upamo, da vam je bil ta vodnik za montažo mize LUX LES Dom-Dekor v pomoč! Sedaj lahko uživate v elegantnem videzu vašega interierja.

KORAK 5. Pošljite nam fotografijo.

Radi bi imeli sliko vaše montirane mize. Pošljite nam sliko vaše lesene mize na Instagram ali Facebook ter uporabite ključnik #luxlesdomdekor, da jo bomo lahko videli! Najboljše fotografije bomo delili s našimi sledilci!

Če vas še kaj zanima.
Naša strokovna ekipa za pomoč kupcem vam želi pomagati. Obrnite se na nas, če imate dodatna vprašanja glede montaže vašega
pohištva LUX LES Dom-Dekor. Potrpežljivo vas bomo vodili korak za korakom, da boste pravilno namestili vaše pohištvo.
Preprosto nas pokličite na +38640844057 ali nam pišite po e-pošti.