Miza za kavo iz orehovega lesa z živim robom

1 mnenje
Na zalogi.      Dostava v 3-4 tednih.

Z veseljem vam ponujamo ročno izdelano »orehovo mizo za kavo z živim robom«. S tem kalkulatorjem lahko izberete lastno mizo za kavo, da ustvarite svoj edinstven prostor, drugačen od vsakega drugega, v količini, ki jo potrebujete.

Če ne najdete, kar potrebujete, bomo na vašo zahtevo izdelali mizo za kavo po meri. Na tej strani izberite »Zahtevaj ponudbo«.

Lahko pa pokličete enega izmed naših strokovnjakov in mu zastavite vaša vprašanja.

0,00/kos


Lesni izdelki LUX LES DOM-DEKOR
Po meri izdelana rustikalna orehova miza za kavo z živim robom.
Da boste v svojem domu začutili naravno lepoto orehovega drevesa. Zaradi naravne oblike in ročno izdelanih predmetov je vsak kos edinstven. Je popolnoma ročno izdelan in okolju prijazen, da ustvari vaš edinstven prostor, drugačen od vseh drugih.

 

Orehova miza za kavo ima impresivno 10-letno garancijo (glejte zavihek »GARANCIJA«), če jo pravilno negujete (glejte zavihek »NEGA IN ČIŠČENJE«).

 • Za čiščenje ne uporabljajte abrazivnih sredstev.
 • Vsa razlitja in puščanja takoj obrišite s krpo ali brisačami.
 • Za vsakodnevno čiščenje uporabljajte milnico in neabrazivna čistila.

 

Vse mize so narejene po naročilu. Izdelki, prikazani na tem seznamu, so bili prodani, vendar jih lahko podobno prilagodimo tudi vam. Izdelamo vam lahko poljubno velikost. S tem kalkulatorjem lahko izberete lastno mizo za kavo, da ustvarite svoj edinstven prostor, drugačen od vsakega drugega, v količini, ki jo potrebujete.
Če ne najdete, kar potrebujete, bomo na vašo zahtevo izdelali mizo za kavo po meri. Na tej strani izberite »Zahtevaj ponudbo«.
Lahko pa pokličeteenega izmed naših strokovnjakov in mu zastavite vaša vprašanja.

 

Splošen opis izdelka:

 • Material – orehov les, pobarvane kovinske noge.
 • Premaz – epoksi sijajni učinek.
 • Zelo preprosta namestitev. Vsa oprema bo v paketu. Z lahkoto jo sestavite samo z izvijačem (glejte zavihek »NAMESTITEV«).

TO SI PREBERITE PRED
montažo mize LUX LES Dom-Dekor.

Tukaj imate na voljo postopna navodila za montažo naše mize LUX LES Dom-Dekor. Navodila za vse vrste izdelkov si lahko ogledate in natisnete. Z njihovo pomočjo boste dosegli izvrstne končne rezultate, tj. mizo za kavo krasnega videza, njihovo upoštevanje pa je tudi zagotovilo, da bo za vaš izdelek veljala naša omejena garancija (prosimo, glejte zavihek »GARANCIJA«).

Napotki. Priporočamo vam, da pri montaži mize sodelujeta dve osebi. Prav gotovo pa bosta dve osebi potrebni pri montaži in obračanju večjih miz, saj so te težje.

POZOR!!! Pri montaži vaše mize za kavo upoštevajte previdnostne ukrepe.

Ob dostavi boste prejeli dva paketa z deli mize. Mizna plošča bo v eni škatli, podnožje/noge pa v drugi. Odnesite škatli v prostor, kjer želite postaviti vašo mizo, odprite ju in odstranite vso embalažo. Pozorno si oglejte vašo mizo za kavo in preverite morebitne napake, s čimer boste poskrbeli, da bo za vašo mizo za kavo veljala naša omejena garancija (prosimo, glejte zavihek »GARANCIJA«).

Preden začnete z montažo, aklimatizirajte vašo mizo na prostor. Pustite jo stati vsaj 24 ur, če je montaža predvidena nad kletnimi prostori, in vsaj 48 ur, če je montaža predvidena v kletnih prostorih.

Za najboljše rezultate poskrbite za naslednje!

KORAK 1. Položite mizno ploščo na preprogo ali karton (tako zaščitite površino mize in preprečite opraskanost), pri čemer mora spodnji del gledati navzgor.

KORAK 2. Sedaj ste pripravljeni, da privijačite podnožje/noge na mizno ploščo. Vsaki mizi je priloženo ustrezno število vijakov, ki se prilegajo pritrditvenim luknjam v lesu.

Sestavni deli mize.

 • Lesena mizna plošča.
 • Kovinske mizne noge.
 • Vijak ⌀ 1/4” 12 mm x ustrezno število kosov.
 • Ključ za vijake M 4 mm.

KORAK 3. Zdaj ste v fazi, ko lahko sestavite in privijačite mizo. Poskrbite, da se bo sklop kovinskih nog natančno prilegal leseni mizni plošči, tako da se bodo pritrditvene luknje v lesu ujemale z luknjami na sklopu kovinskih nog. S priloženim 4-milimetrskim ključem privijačite priložene vijake, da bodo ustrezno pričvrstili leseno mizno ploščo z živim robom na sklop kovinskih nog.

KORAK 4. Uživajte pri delu.

Napotki. Pričvrstite vijake do primernega zateznega navora. Vijakov ne zategnite preveč, saj lahko poškodujete leseno mizno ploščo.

Preverite rezultat. Čestitamo vam za opravljeno, bržkone ni bilo pretežko!

Upamo, da vam je bil ta vodnik za montažo mize LUX LES Dom-Dekor v pomoč! Sedaj lahko uživate v elegantnem videzu vašega interierja.

KORAK 5. Pošljite nam fotografijo.

Radi bi imeli sliko vaše montirane mize. Pošljite nam sliko vaše lesene mize na Instagram ali Facebook ter uporabite ključnik #luxlesdomdekor, da jo bomo lahko videli! Najboljše fotografije bomo delili s našimi sledilci!

Če vas še kaj zanima.
Naša strokovna ekipa za pomoč kupcem vam želi pomagati. Obrnite se na nas, če imate dodatna vprašanja glede montaže vašega
pohištva LUX LES Dom-Dekor. Potrpežljivo vas bomo vodili korak za korakom, da boste pravilno namestili vaše pohištvo.
Preprosto nas pokličite na +38640844057 ali nam pišite po e-pošti.

LUX LES Dom-Dekor mize. OMEJENA GARANCIJA

Kaj zajema naše kritje:

Mize za kavo LUX LES Dom-Dekor ne bodo imele tovarniških napak 10 let od datuma prvega nakupa. Ob upoštevanju omejitev in izjem, ki jih vključuje ta omejena 10-letna garancija, bo LUX LES Dom-Dekor po lastni presoji zamenjal izdelek ali komponente s tovarniško napako s primerljivim izdelkom ali komponentami oziroma poskrbel za njihovo popravilo.

Les je naravni material, zato ima nekatere nepopolnosti, barvne in strukturne variacije, ki se pojmujejo kot del njegove naravne lepote. Naravne variacije v barvi, grčavosti, teksturi, vzorcih itd. se ne obravnavajo kot napake izdelave in materialov. Lesene površine se lahko opraskajo, na njih nastanejo zareze, vdolbine ipd., če se nepravilno uporabljajo in negujejo. Kupci morajo tudi upoštevati, da se vse zaključne plasti z leti zmehčajo.

Naši dizajni se ves čas razvijajo, zato lahko opazite kakšno razliko pri vogalih, elementih idr. v primerjavi s slikami, objavljenimi na spletu. Vsaka miza za kavo LUX LES Dom-Dekor ima lahko zaradi individualne ročne izdelave manjša odstopanja v velikosti, obliki, zaključni obdelavi itn.

Ta garancija krije samo nakupe, opravljene na spletni strani luxles.si in/ali pri pooblaščenih prodajalcih.

Kaj morate upoštevati, da bo garancija ostala veljavna:

 • Mize za kavo LUX LES Dom-Dekor se smejo uporabljati samo v notranjih prostorih.
 • Montažo je treba opraviti v skladu s pisnimi navodili (prosimo, glejte zavihek »NAMESTITEV«), pri čemer morate pred, med in po opravljeni montaži ohranjati v prostoru vlažnost od 30 do 55 %. Postavitev miz za kavo LUX LES Dom-Dekor se ne priporoča v kopalnicah.

Izjeme pri garanciji: Česa ne krije ta garancija:

 • Garancijsko kritje ne velja za mize za kavo, ki so bile montirane kljub očitnim napakam.
 • Garancija ne krije poškodb zaradi neustreznih pogojev, napačne uporabe izdelka, poškodb pri transportu, izpostavljenosti ekstremni vročini, spreminjanja, predrugačenja ali nezgod, ki med drugim vključujejo močne udarce, praskanje, rezanje, brezbrižnost, sledi markerjev, barvnih svinčnikov, nalivnikov ali kemične poškodbe.
 • Ni kritja za praske, vdolbine, zareze in sledi pisal, ki so bile jasno vidne v času montaže.
 • Garancijsko kritje ne velja za poškodbe zaradi vode, ki jih med drugim povzročijo naravne nesreče, napake na napravah, izhajanje vlage iz betonskega zidu ali stropa oziroma zunanji vir vode zaradi delovanja razprševalnih sistemov, snega, dežja, ali pa voda, ki vstopi skozi odprto okno ali vrata, itd.
 • Garancija ne krije nepravilnega čiščenja – glejte zavihek »NEGA in ČIŠČENJE«.
 • Les je naravni izdelek; razlike v vzorcu, strukturi, barvi in/ali teksturi so normalne in se ne pojmujejo kot napake, zato se garancija ne nanaša nanje. Garancija ne velja za naravne spremembe barv, ki se sčasoma pojavijo v lesu zaradi izpostavljenosti UV svetlobi. Barvni pigment na mizi za kavo se lahko sčasoma spremeni ali zmehča zaradi izpostavljenosti fluorescentni in sončni svetlobi.
 • Ni kritja barvnega ujemanja z drugimi lesenimi izdelki, kot so štukature, stopnice, omare.
 • Na mizah za kavo LUX LES Dom-Dekor se ne sme stati ali sedeti. Garancija ne krije poškodb zaradi neustrezne uporabe ali delovanja prevelike sile. Produkta ne smete kakor koli spreminjati, predrugačevati ali preoblikovati.
 • Če je treba izdelek ali njegov del zamenjati, vendar točno takšen izdelek ali njegov del ni več na voljo, si LUX LES Dom-Dekor pridržuje pravico do uporabe alternativnega podobnega izdelka ali dela.
 • Ta omejena jamstva zagotavljajo kritje prvemu kupcu in ne veljajo za najem izdelka ali njegovo komercialno uporabo.
 • Škoda, ki nastane med prevozom, se obravnava v skladu s pravili prevoznika in zavarovalnice. Takšne poškodbe morate sporočiti še isti dan, ko prejmete blago.
 • Vse pohištvo je treba odpreti in preveriti morebitne okvare/poškodbe. Če jih opazite, nas morate o tem obvestiti v roku 24 ur od prejema blaga. Zahtevka, ki bo predložen po izteku tega roka, ne bomo upoštevali. Če se pohištvo dalj časa ne bo uporabljalo, ga je priporočljivo odpreti ter shraniti na varnem in hladnem mestu, da se izognete nenamernim poškodbam in škodi zaradi vročine.
 • V primeru poškodb med prevozom mora prodajalec blago vrniti v originalni embalaži, kot ga je prejel od kupca.
 • Stroške prevoza blaga, ki ga je treba popraviti ali zamenjati, nosi kupec. Izjema je zamenjava blaga, poškodovanega med prevozom, če se nas o tem obvesti ob dostavi.
 • To besedilo je popolna in izključna izjava o garanciji ter je v skladu z vsemi drugimi izrecnimi in/ali zakonskimi jamstvi. Proizvajalec v največji meri, ki jo dovoljuje slovenska zakonodaja, zavrača vsa druga jamstva, izrecna ali implicitna, vključno z vsemi implicitnimi zastopanji ali jamstvi v zvezi s prodajo ali ustreznostjo za kateri koli poseben primer. Proizvajalec ne prevzema nobene odgovornosti za posledične, naključne, posebne ali eksemplarične poškodbe, tako da ta izključnost morda ne velja za vas. Ta garancija vam daje posebne zakonite pravice, morda imate po slovenski zakonodaji tudi druge pravice. Edini ukrep, ki vam ga zagotavljamo, je popravilo ali zamenjava okvarjenih izdelkov. Ta garancija ne krije stroškov montaže ali ponovne montaže.
 • Noben monter, prodajalec, distributer ali posrednik ni pooblaščen za širjenje ali spreminjanje obsega obveznosti ali omejitev, ki jih določa ta garancija.
 • Vsi spori, povezani z nakupom tega izdelka ali to garancijo, se obvezno in zavezujoče rešujejo v Sloveniji v skladu s slovenskim pravom.
 • Proizvajalec se ukvarja samo z zahtevki, ki se nanašajo na izdelek, ki je bil kupljen pri pooblaščenem prodajalcu v originalni embalaži.

Kako vložiti garancijski zahtevek:

Obrnite se na prodajalca, pri katerem ste kupili mizo za kavo LUX LES Dom-Dekor, v 7 dneh po zaznavi potencialne napake ter mu sporočite podrobnosti o napaki. Če ugotovi, da gre za tovarniško napako, ki je ni bilo opaziti v času montaže, bo pisni zahtevek posredoval proizvajalcu. Če bo zahtevek odobren, lahko proizvajalec ponudi možnost popravila, zamenjave ali povračila prvotnih stroškov nakupa okvarjenih materialov. Prodajalec bo obvestil kupca o statusu zahtevka. Garancija je omejena zgolj na stroške miz za kavo LUX LES Dom-Dekor.

Ogled v zvezi z zahtevkom: Če se ugotovi, da je potreben ogled montaže miz za kavo LUX LES Dom-Dekor, se pri reševanju zahtevka kot dokazi upoštevajo samo poročila neodvisnih oglednikov, ki jih vnaprej pooblasti in odobri proizvajalec.

Čiščenje lesenih stenskih panelov in pohištva:

 • Naši leseni paneli in pohištvo LUX LES Dom-Dekor so ne le lepi, temveč praktično tudi ne potrebujejo vzdrževanja. Osnovna metoda čiščenja je brisanje prahu s čisto, suho krpo. Upoštevajte, da tradicionalna pršila za odstranjevanje prahu ali polirna sredstva za pohištvo ne bodo učinkovali na neporoznih površinah, zato jih ne uporabljajte. Ta sredstva zgolj ostanejo na površini, saj se ne absorbirajo v material, zato poslabšujejo videz panelov in pohištva.
 • Po potrebi ali občasno obrišite vaše panele in pohištvo z vlažno krpo. Panelov in pohištva ne smete nikoli prepojiti z vodo – uporabljajte zgolj nekoliko vlažno (temeljito ožeto) krpo. Brišite od zgoraj navzdol, pri čemer sledite vzorcu, da se izognete vidnim sledem. Pomembno: Ne uporabljajte voska, čistil na osnovi amoniaka, detergentov, polirnih sredstev, abrazivnih čistil. Omenjeni izdelki vsebujejo kemikalije, ki lahko zameglijo in/ali trajno poškodujejo zaključni sloj vaših lesenih panelov in lesenega pohištva.
 • Priporočamo, da panele enkrat na dve leti namažete z oljem, da ohranite njihov svež videz.

Obešanje slik in drugega stenskega dekorja:

Leseni stenski paneli LUX LES Dom-Dekor ne prenesejo obremenitev. Če želite obesiti slike in druge težke predmete, kot so televizorji, zrcala ali večja umetniška dela, izvrtajte luknje v zid in pričvrstite predmete z vijaki neposredno v stenske vložke. Kadar dekorirate steno, boste morda morali panele nekoliko očistiti. Razumno obesite predmete, da boste lahko temeljito in ustrezno ohranjali enoten videz vaših lesenih stenskih panelov LUX LES Dom-Dekor.

Sončno obsevanje:

Dobro je čim bolj zmanjšati izpostavljenost vaših panelov in pohištva neposredni sončni svetlobi, da se boste v čim večji meri izognili njihovi obledelosti.

Naša usposobljena ekipa za pomoč kupcem vam bo z veseljem pomagala. Obrnite se na nas, če imate dodatna vprašanja v zvezi s čiščenjem vaših lesenih stenskih panelov in pohištva LUX LES Dom-Dekor.

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

1 mnenje za Miza za kavo iz orehovega lesa z živim robom

5,0
Na podlagi 2 mnenj
5 zvezdic
100
100%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
 1. Angleščina

  Daša Culiberg

  I have purchased this coffee table, it was made by request and has fulfilled all my wishes and expectations. It looks great in its designated place and serves the purpose perfectly.
  The company is very responsive, they listen to your wishes and ideas, they give great advice, are flexible and reliable. The table was made and delivered within the agreed time (4 weeks). I can’t thank Alen and Neven enough for this lovely addition to my favourite place in the house! I will come back for some other products from your interesting offer. Highly recommended!

  • Angleščina

   Alen Mahmutović

   Thanks Daša. We are glad you like the table. We wish you many beautiful moments at the table and are glad to work together. Thank you for Google review too.

Show only reviews in Slovenščina (0)

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja