Lesene kocke za projekte samostojne izdelave – OREH

Na zalogi.      Dostava v 3-4 tednih.
 • NEDOKONČANE LESENE KOCKE z gladko površino, odlične za samostojne obrtniške projekte po meri, za slikanje, barvanje, pisanje, rezljanje in vžiganje podstavkov za kozarce.
 • OKOLJU PRIJAZNO. Naraven slovenski oreh je robusten in trpežen.
 • ENOSTAVNO IZDELAJTE SVOJE OBLIKE. Kot nalašč za ročno slikanje, izdelavo podstavkov za kozarce, umetnin z vžiganjem v les, lesenih črk in dekoracij po meri. Te lesene kocke prilagodite tako, da ustvarite zabaven umetniški okras.
 • Pakiranje 1 m2, teža 7,5 kg, 200 kock 75 x 75 x 10 mm

Zavedamo se, da naše stranke težko izberejo notranje obloge prek interneta. Zato strankam ponujamo naročilo vzorcev naših plošč. Cena vzorca brez dostave je 30€. Vzorci so sestavljeni iz 1 do 4 plošč (odvisno od modela), da se prepričate, da ste pravilno izbrali. Vzorci so na voljo za vse plošče v kategoriji 3D plošče.
Če po nakupu vzorca kupite katero koli izmed naših plošč v vrednosti več kot 150 EUR, vam skupno ceno plošč zmanjšamo za stroške predhodno kupljenega vzorca. Po nakupu vzorca boste samodejno prejeli kupon s popustom.

65,00/m2


Lesni izdelki LUX LES DOM-DEKOR
LESENE KOCKE LUX LES DOM-DEKOR prinašajo eleganten pridih vašim izdelkom, ki jih naredite sami, in obrti. Izdelane so iz naravnega slovenskega oreha, ki ima lahko drugačno teksturo in barvo brez ostrega vonja. Te kocke lahko uporabite na različne načine za vaše umetniško delo.

 

Lesene stene dajejo vsakemu prostoru prijeten in topel videz. Les ima nizko toplotno prevodnost, zaradi česar se prostor počasneje segreva ali hladi. Tako je ena izmed prednosti lesenih stenskih oblog izboljšanje notranje klime.

 

Splošen opis izdelka

 • kocke iz naravnih surovin, slovenskega oreha
 • Okolju prijazne
 • nedokončane, te lesene kocke prilagodite tako, da ustvarite zabaven umetniški okras.

 

Vsebina pakiranja

 • Vsebina: 1 m2
 • 200 kock 75 x 75 x 10 mm
 • Teža: 7,5 kg

Lesene KOCKE za DIY Crafts projekte so za DIY ustvarjalnost. Zato ni posebnih navodil za namestitev.

Razmišljajte izven okvirjev in ne pozabite uporabiti domišljije.

Lahko vam damo le majhna priporočila. Če boste lesene KOCKE uporabili za projekte “naredi si sam” (DIY) za dekoracijo sten ali za dekoracijo drugih površin, priporočamo uporabo katerega koli lepila za parket. Ne glede na to, katero lepilo za parket uporabljate, pred tem natančno preberite njegova navodila za uporabo in pripravo površine.

POZOR!!! Pri delu na projektu upoštevajte varnostne ukrepe.

Lesene KOCKE za projekte “naredi si sam” (DIY) zaščitene z našo omejeno garancijo (prosimo, glejte zavihek »GARANCIJA«).

OMEJENA GARANCIJA
za lesene KOCKE LUX LES Dom-Dekor za projekte “naredi si sam” (DIY)

LUX LES Dom-Dekor daje garancijo na svoje DIY-izdelke, ki velja za prvega kupca eno leto od datuma nakupa, pod pogojem, da se je artikel uporabljal izključno v DIY-namene.

Omejena garancija LUX LES Dom-Dekor krije samo škodo na kupljenih elementih, in sicer samo takšno, ki jo je mogoče pripisati neustreznemu materialu in slabi izdelavi. Garancija ne vključuje izdelkov, ki so bili poškodovani ali spremenjeni nenamerno, zaradi nesreče, pri uporabi, montaži ali vzdrževanju.

Garancija tudi ne krije običajne obrabe ter okvar in poškodb, za katere je kupec vedel ob nakupu DIY-izdelkov LUX LES Dom-Dekor.

Ta garancija na noben način ne jamči, da je izdelek primeren za kakršno koli posebno uporabo.

LUX LES Dom-Dekor V NOBENEM PRIMERU NE ODGOVARJA ZA ŠKODO, VKLJUČNO Z IZGUBO DOBIČKA, IZGUBO PRIHRANKOV ALI DRUGO NAKLJUČNO ALI POSLEDIČNO ŠKODO, KI BI NASTALA ZARADI UPORABE ALI NEZMOŽNOSTI UPORABE IZDELKA, ČEPRAV JE BIL LUX LES Dom-Dekor SEZNANJEN Z MOŽNOSTJO NASTANKA TAKŠNE ŠKODE, PRAV TAKO NI DOLŽAN ODGOVORITI NA NOBEN ZAHTEVEK, KI GA NE VLOŽI KUPEC.

ZGORNJA GARANCIJA NADOMEŠČA VSA DRUGA JAMSTVA, IZRECNA ALI IMPLICITNA, VKLJUČNO Z JAMSTVI V ZVEZI S PRODAJO OZIROMA USTREZNOSTJO ZA KATERI KOLI POSEBEN NAMEN ALI UPORABO.

Garancijski zahtevek je veljaven samo s priloženim originalnim računom.

Ta omejena garancija podjetja LUX LES Dom-Dekor na noben način ne omejuje vaših zakonitih pravic, ki jih opredeljuje slovenski Zakon o varstvu potrošnikov.

Za izdelke, ki ne spadajo v DIY-program, velja naša splošna garancija.

Čiščenje lesenih stenskih panelov in pohištva:

 • Naši leseni paneli in pohištvo LUX LES Dom-Dekor so ne le lepi, temveč praktično tudi ne potrebujejo vzdrževanja. Osnovna metoda čiščenja je brisanje prahu s čisto, suho krpo. Upoštevajte, da tradicionalna pršila za odstranjevanje prahu ali polirna sredstva za pohištvo ne bodo učinkovali na neporoznih površinah, zato jih ne uporabljajte. Ta sredstva zgolj ostanejo na površini, saj se ne absorbirajo v material, zato poslabšujejo videz panelov in pohištva.
 • Po potrebi ali občasno obrišite vaše panele in pohištvo z vlažno krpo. Panelov in pohištva ne smete nikoli prepojiti z vodo – uporabljajte zgolj nekoliko vlažno (temeljito ožeto) krpo. Brišite od zgoraj navzdol, pri čemer sledite vzorcu, da se izognete vidnim sledem. Pomembno: Ne uporabljajte voska, čistil na osnovi amoniaka, detergentov, polirnih sredstev, abrazivnih čistil. Omenjeni izdelki vsebujejo kemikalije, ki lahko zameglijo in/ali trajno poškodujejo zaključni sloj vaših lesenih panelov in lesenega pohištva.
 • Priporočamo, da panele enkrat na dve leti namažete z oljem, da ohranite njihov svež videz.

Obešanje slik in drugega stenskega dekorja:

Leseni stenski paneli LUX LES Dom-Dekor ne prenesejo obremenitev. Če želite obesiti slike in druge težke predmete, kot so televizorji, zrcala ali večja umetniška dela, izvrtajte luknje v zid in pričvrstite predmete z vijaki neposredno v stenske vložke. Kadar dekorirate steno, boste morda morali panele nekoliko očistiti. Razumno obesite predmete, da boste lahko temeljito in ustrezno ohranjali enoten videz vaših lesenih stenskih panelov LUX LES Dom-Dekor.

Sončno obsevanje:

Dobro je čim bolj zmanjšati izpostavljenost vaših panelov in pohištva neposredni sončni svetlobi, da se boste v čim večji meri izognili njihovi obledelosti.

Naša usposobljena ekipa za pomoč kupcem vam bo z veseljem pomagala. Obrnite se na nas, če imate dodatna vprašanja v zvezi s čiščenjem vaših lesenih stenskih panelov in pohištva LUX LES Dom-Dekor.

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

Mnenja

There are no reviews yet

Show only reviews in Slovenščina (0)

Bodi prvi ocenjevalec “Lesene kocke za projekte samostojne izdelave – OREH”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja