Leseni organizator pisalne mize

Na zalogi.      Dostava v 3-4 tednih.

Naraven hrastov ali orehov les prihaja iz lokalnih gozdov in iz njega je ročno izdelan minimalistični organizator pisalne mize.
V kombinaciji z vašo najljubšo sliko je popoln kot majhno darilo za rojstni dan, poroko, poslovno prireditev, vselitev itd. Površina je premazana z naravnim oljem in je odporna na vodo obrabo. Tako majhen kos lesa ima toliko možnosti. Organizatorje seveda izdelujemo tudi iz drugih vrst lesa in drugačnih velikosti:

0,00/kos


Lesni izdelki LUX LES DOM-DEKOR
Leseni organizator pisalne mize

 

Minimalistično držalo za vizitke je idealno za razglednice, vizitke, številke miz, fotografije, voščilnice, pa tudi za okvirje za slike ali samo za vizitke ali oznake s cenami v trgovini.

 

Tudi pladenj za pisala ima minimalističen slog. Njegova zasnova daje eleganten videz.

 

Vsak lesen organizator mize je ročno izdelan in gre skozi strog postopek nadzora kakovosti ter je zelo primeren za darilo.

 

Splošen opis izdelka

  • Leseni organizator za pisalno mizo iz naravnih surovin, slovenskega oreha ali hrasta.
  • Zaščiten z okolju prijaznim oljem.
  • Končan, UV-sušen.
  • Elegantno minimalistično oblikovanje.
  • 2x držalo za pisala, 2x držalo za vizitke, 2x majhno držalo za razglednice, 2x veliko držalo za fotografije/razglednice.
  • Teža: do 1 kg.

Čiščenje lesenih stenskih panelov in pohištva:

  • Naši leseni paneli in pohištvo LUX LES Dom-Dekor so ne le lepi, temveč praktično tudi ne potrebujejo vzdrževanja. Osnovna metoda čiščenja je brisanje prahu s čisto, suho krpo. Upoštevajte, da tradicionalna pršila za odstranjevanje prahu ali polirna sredstva za pohištvo ne bodo učinkovali na neporoznih površinah, zato jih ne uporabljajte. Ta sredstva zgolj ostanejo na površini, saj se ne absorbirajo v material, zato poslabšujejo videz panelov in pohištva.
  • Po potrebi ali občasno obrišite vaše panele in pohištvo z vlažno krpo. Panelov in pohištva ne smete nikoli prepojiti z vodo – uporabljajte zgolj nekoliko vlažno (temeljito ožeto) krpo. Brišite od zgoraj navzdol, pri čemer sledite vzorcu, da se izognete vidnim sledem. Pomembno: Ne uporabljajte voska, čistil na osnovi amoniaka, detergentov, polirnih sredstev, abrazivnih čistil. Omenjeni izdelki vsebujejo kemikalije, ki lahko zameglijo in/ali trajno poškodujejo zaključni sloj vaših lesenih panelov in lesenega pohištva.
  • Priporočamo, da panele enkrat na dve leti namažete z oljem, da ohranite njihov svež videz.

Obešanje slik in drugega stenskega dekorja:

Leseni stenski paneli LUX LES Dom-Dekor ne prenesejo obremenitev. Če želite obesiti slike in druge težke predmete, kot so televizorji, zrcala ali večja umetniška dela, izvrtajte luknje v zid in pričvrstite predmete z vijaki neposredno v stenske vložke. Kadar dekorirate steno, boste morda morali panele nekoliko očistiti. Razumno obesite predmete, da boste lahko temeljito in ustrezno ohranjali enoten videz vaših lesenih stenskih panelov LUX LES Dom-Dekor.

Sončno obsevanje:

Dobro je čim bolj zmanjšati izpostavljenost vaših panelov in pohištva neposredni sončni svetlobi, da se boste v čim večji meri izognili njihovi obledelosti.

Naša usposobljena ekipa za pomoč kupcem vam bo z veseljem pomagala. Obrnite se na nas, če imate dodatna vprašanja v zvezi s čiščenjem vaših lesenih stenskih panelov in pohištva LUX LES Dom-Dekor.

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

Mnenja

There are no reviews yet

Show only reviews in Slovenščina (0)

Bodi prvi ocenjevalec “Leseni organizator pisalne mize”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja