Hrastova mizna plošča z živim robom

Na zalogi.      Dostava v 3-4 tednih.

Z veseljem vam ponujamo ročno izdelano »Hrastova mizna plošča z živim robom«. Če ne najdete, kar potrebujete, vam na vašo zahtevo izdelamo mizna plošča po meri. »Zahtevajte ponudbo« zanjo. Lahko pa pokličete enega izmed naših strokovnjakov in mu zastavite vaša vprašanja.

Dolžina, širina in višinaFiksno, 2400x1000x20-40mm
Vrsta in debelinaHrast, 20-40mm
ZaključekOčiščeno & Obrušeno
Težado 67kg

PROSIMO, UPOŠTEVAJTE. Izdelek, prikazan na tej strani, še ni bil kupljen. Vse slike te plošče iz hrastovega lesa z živim robom na tej strani so izmišljene. Dejanska plošča iz hrastovega lesa z živim robom se lahko razlikuje od slik na tej strani.

350,00/kos


Lesni izdelki LUX LES DOM-DEKOR
Hrastova mizna plošča po meri. Da boste v svojem domu začutili naravno lepoto hrastovega drevesa. Zaradi naravne teksture lesa in ročno izdelanih predmetov je vsak kos edinstven. Je popolnoma ročno izdelan in okolju prijazen, da ustvari vaš edinstven prostor, drugačen od vseh drugih.

 

Hrastova mizna plošča z živim robom vam lahko ob pravilni negi služi več let (glejte zavihek “NEGA in ČIŠČENJE”).

  • Za čiščenje ne uporabljajte abrazivnih sredstev.
  • Vsa razlitja in puščanja takoj obrišite s krpo ali brisačami.
  • Za vsakodnevno čiščenje uporabljajte milnico in neabrazivna čistila.

 

PROSIMO, UPOŠTEVAJTE. Izdelek, prikazan na tej strani, še ni bil kupljen. Vse slike te plošče iz hrastovega lesa z živim robom na tej strani so izmišljene. Dejanska plošča iz hrastovega lesa z živim robom se lahko razlikuje od slik na tej strani.
 

Vse mizne plošče so narejene po naročilu. Na enak način vam jih lahko prilagodimo. Izdelamo vam lahko poljubno velikost. »Zahtevajte ponudbo« zanjo. Lahko pa pokličete enega izmed naših strokovnjakov in mu zastavite vaša vprašanja.

 

Splošen opis izdelka:

  • SUROVINA – Hrast.
  • Zaključek – Očiščeno & Obrušeno.

Čiščenje lesenih stenskih panelov in pohištva:

  • Naši leseni paneli in pohištvo LUX LES Dom-Dekor so ne le lepi, temveč praktično tudi ne potrebujejo vzdrževanja. Osnovna metoda čiščenja je brisanje prahu s čisto, suho krpo. Upoštevajte, da tradicionalna pršila za odstranjevanje prahu ali polirna sredstva za pohištvo ne bodo učinkovali na neporoznih površinah, zato jih ne uporabljajte. Ta sredstva zgolj ostanejo na površini, saj se ne absorbirajo v material, zato poslabšujejo videz panelov in pohištva.
  • Po potrebi ali občasno obrišite vaše panele in pohištvo z vlažno krpo. Panelov in pohištva ne smete nikoli prepojiti z vodo – uporabljajte zgolj nekoliko vlažno (temeljito ožeto) krpo. Brišite od zgoraj navzdol, pri čemer sledite vzorcu, da se izognete vidnim sledem. Pomembno: Ne uporabljajte voska, čistil na osnovi amoniaka, detergentov, polirnih sredstev, abrazivnih čistil. Omenjeni izdelki vsebujejo kemikalije, ki lahko zameglijo in/ali trajno poškodujejo zaključni sloj vaših lesenih panelov in lesenega pohištva.
  • Priporočamo, da panele enkrat na dve leti namažete z oljem, da ohranite njihov svež videz.

Obešanje slik in drugega stenskega dekorja:

Leseni stenski paneli LUX LES Dom-Dekor ne prenesejo obremenitev. Če želite obesiti slike in druge težke predmete, kot so televizorji, zrcala ali večja umetniška dela, izvrtajte luknje v zid in pričvrstite predmete z vijaki neposredno v stenske vložke. Kadar dekorirate steno, boste morda morali panele nekoliko očistiti. Razumno obesite predmete, da boste lahko temeljito in ustrezno ohranjali enoten videz vaših lesenih stenskih panelov LUX LES Dom-Dekor.

Sončno obsevanje:

Dobro je čim bolj zmanjšati izpostavljenost vaših panelov in pohištva neposredni sončni svetlobi, da se boste v čim večji meri izognili njihovi obledelosti.

Naša usposobljena ekipa za pomoč kupcem vam bo z veseljem pomagala. Obrnite se na nas, če imate dodatna vprašanja v zvezi s čiščenjem vaših lesenih stenskih panelov in pohištva LUX LES Dom-Dekor.

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

Mnenja

There are no reviews yet

Show only reviews in Slovenščina (0)

Bodi prvi ocenjevalec “Hrastova mizna plošča z živim robom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja